Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.us

Shao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy. Nowe konto, ba. Użytkownik doświadczony, ale nie o tym. Chciałby poruszyć temat serwera, a dokładnie metina pochodzącego z Ameryki, mówię tutaj o tym typowy z8games. Chciałbym poznać opinię graczy, dostać jakieś poradniki, wskazówki, po prostu wszystko o nim,- podforum o metinie jest tak rozległe, że ogarnięcie wszystkie zajęło by mi naprawdę kupę czasu, więc liczę na Was i na Waszą pomoc.

Opublikowano

Witaj!

Moja opinia na temat serwera Metin2.us jest taka:

Bardzo fajny serwer, bez cheatów, bez yangów na allegro, Gra na nim dużo POLAKÓW, miła atmosfera no i ogólnie bardzo fajny serwerek, jak wspomniałem na początku.

Pozdrawiam.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Co do zarabiania to lej metki i sprzedawaj ku i kd A także możesz łowić ryby i sprzedawać malze

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

kurde, chodzi mi o lepszy opis, na jakich ku zarobię, czy jest jakieś spolszczenie, czy ma ktoś do oddania jakieś itemki, który serwer wybrać?

Opublikowano

Wszelkie info.

Metin.us - ten metin jest od Z8Games.Są 2 servery NEW WORLD i FREE KINGDOM(najwięcej polaków gra na NEW WORLD).Za misje lvl-owe z polowaniami do 21 lv dostaje się 90/99% expa.Na czacie trzeba pisać po angielsku.

Kamienie duchowe około 100k, z tego co kojarzę.

Za ksucie noobki łapią bana.

Nie jest dozwolony spam na chat'cie - moderatorzy chat'u.

Milsza atmosfera niż na PL (oczywiście 80% Polaków, którzy tam grają, potrafią ją rozwalić).

GMowie przykładają się do swoich obowiązków, nie to co na PLu się wyprawia.

1-5lvl=Misje Polowania 99%, 6-22 albo 20=90%.

Fajniejsze Itemki za wykonane misje np. 1 strona pamiętnika czy tam 2 =Bodzio, dostaje się kamienie(3x) za za misje na 28/29lvl za to,

że Kwiatki dla Ziomka nazbierasz w M1 co jest na samej górze, Na różne świeta są eventy za które można dostać bony jakieś Pierscienie Expa itp.,

Bronie na 80lvl+ tu jest inaczej niz na privach np. masz syrka +0 to na 80lvl +1 na 81 +2 na 82 itp.,

Zbroje króla(Hwang) dostaje sie za wygranie wyborów na króla. ; ) na stronce są ogłoszenia.

http://metin2mod.tk/metin2us.html

Ściągasz moda i w nim masz wybór języka gry PL/ENG

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Witam!

Ja tu odnośnie pomocy.. a więc jak chcesz grac na us to zapraszam chunjo New world

Mam postacie czyste sure wp 53lvl skile m9 i bufa skile m3

Jak masz ochote wsadzisz se tam eq na 20-30 lvl mozesz latac...

Napisz pw a dogadamy sie bo szkoda zeby lezala taka postac...

Edit; Postać przekazana dla Shao.

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

wszystkim dałem lubię to, cokolwiek to nie znaczy. Dziękuje za info.

To teraz tak, do pana up się odezwę, ale jeżeli ma ktoś jakiekolwiek konto, niepotrzebne itemki, pisać w tym temacie.

Czemu proszę? Na PL`u grałem dość długo, wbiłem ten 73, ale to było dwa lata temu, więc to było dość trudne, że tak powiem. Wiem jak grać praktycznie każdym, oprócz ninjy archera.

Więc proszę o pomoc,- odszedłem z PL`a, bo mnie okradli. Teraz wracam gdzieś w wielkim stylu, ale pomocą bym nie pogardził.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...